Meghosszabbított jelentkezési határidő

A III. Marosszéki lófuttatásra már több, mint tíz lovas regisztrált és számos érdeklődő kereste fel a szervezőket. Az előzőleg meghirdetett 22-ei jelentkezési határidőt meghosszabbították, így  június 25-ig a www.marosszekilofuttatas.ro honlapon, a “Jelentkezés” menüpont alatt regisztrálhatnak a vállalkozó kedvű lovasok. Az idén újdonságnak számító ügyességi rönkhúzó versenyszámra is lehet még jelentkezni.
III. MLPLcr
Fontos tudni, hogy minden lovas és résztvevő ló érdekében, a lovak egészségügyi állapotának igazolására szolgáló dokumentumok nélkülözhetetlenek, a szabályzatban foglaltaknak megfelelően.
Az idei lófuttatás festői szépségű helyszíne az Erdőszentgyörgyhöz tartozó Várhegy, a Bözödújfalusi víztározó szomszédságában.
Június 27-én, a lovasok megmérettetésén kívül, huszárok felvonulását és versenyét, Pásza Lehel és Kodolányi Réka lovasíjász bemutatóját, a Százfonat Néptáncegyüttes előadását és más kulturális programokat is figyelemmel kísérhetnek az érdeklődők. A nap végén a Kormorán zenekar koncertjét élvezheti a közönség.
Partnerek: Maros Megyei Tanács, Erdőszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, 6. Württemberg Huszárok
Médiapartner: Erdélyi Magyar Lovasportál, www.erdelyilovas.ro

Comments are closed