Várják a lovasok jelentkezését a III. Marosszéki lófuttatásra.

Tisztelt lovasok!
A III. Marosszéki lófuttatás főszervezői tisztelettel meghívják Erdély lovasait a 2015. június 27-én, a Bözödújfalusi-tónál megrendezésre kerülő síkversenyre. Jelentkezni a www.marosszekilofuttatas.ro oldalon található “Jelentkezés” menüpont alatt lehet, június 22-ig.
A Marosszéki lófuttatás idei programja ügyességi rönkhúzó versenyszámmal bővül. Várják a jelentkezőket erre a megmérettetésre is. Mindkét versenyszám lovasra és lóra vonatkozó szabályai a honlapon olvashatók.
Nevezési díj nincs, a tartalmas szórakozás garantált! A díjak összértéke 5000 RON.

Fontos: Minden lovas és résztvevő ló érdekében, a lovak egészségügyi állapotának igazolására szolgáló dokumentumok nélkülözhetetlenek, a szabályzatban foglaltaknak megfelelően.
“Szervezőkként felelősek vagyunk a résztvevők lovainak egészségéért, ezért idén mindenki, aki lóval érkezik a Marosszéki lófuttatásra -versenyzők, előadók, nézők- köteles bemutatni lova érvényes vérvizsgálati eredményeit és az influenza elleni védőoltás beadását igazoló okiratot. Ezekért a körzeti állatorvoshoz kell fordulni. Bízunk benne, hogy minden lótulajdonos megérti és felelősségteljesen kezeli majd ezt a feltételt.”
- Jankovits Ferenc főszervező
Az Equitana lovasbolt a legápoltabb lóért járó Aranyparipa díjat fog átadni a III. Marosszéki lófuttatáson.

Comments are closed